Hyr segelbåt i Stockholm – en härlig upplevelse för företag

13 juli 2023 Maja Bergman Lindberg

Att hyra en segelbåt i Stockholm kan vara en fantastisk upplevelse för företagsledare och deras team. Det är ett utmärkt sätt att kombinera affärsresor med teambuilding och nätverkande. Här är några tips och förslag på hur du kan få ut det mesta av att hyra en segelbåt i Stockholm.

Varför hyra en segelbåt?

Om du tänker på en teambuildingaktivitet eller evenemang för ditt företag, kan det vara svårt att hitta en aktivitet som passar alla. Med en segelbåtsuthyrning behöver du inte oroa dig för det. Det är en aktivitet som passar för alla och som ger ett minne för livet. Oavsett om du väljer att segla runt skärgården eller bara koppla av och njuta av vattensporter och god mat, finns det alltid något att göra på en segelbåt.

hyr segelbåt stockholm

Så går du tillväga för att hyra en segelbåt i Stockholm

Det finns flera företag som erbjuder segelbåtsuthyrning i Stockholm. De flesta erbjuder båtar i olika storlekar och prisklasser. Det är viktigt att välja en pålitlig och erfaren uthyrningsfirma som kan ge dig råd om vilken båt som passar bäst för din grupp och aktivitet. En populär plats att hyra segelbåt är i Stavsnäs, en hamn som ligger cirka 45 minuter från Stockholm.

Viktigt att ha i åtanke

Först och främst bör du välja rätt båt för din grupp och aktivitet. En mindre båt kan vara mer lämplig för mindre grupper eller mer avslappnade evenemang medan en större båt kan vara bättre för teambyggande eller större event. Du bör också överväga om du vill hyra catering eller om du vill göra det själv. Många båtuthyrningsföretag erbjuder catering och förbereder gärna en måltid eller drycker som passar din grupp. Slutligen, tänk på säkerheten. Se till att båten är i gott skick och att någon i din grupp har tillräcklig erfarenhet för att hantera båten.

Läs mer här: https://www.goodsailing.se

Fler nyheter